Mooi werk

  • Mooi & Mooi Fotografie - Bruidsreportages
    MOOI WERK - BRUIDSREPORTAGES

Je kent vast het gezegde ‘Beelden zeggen meer dan 1000 woorden’. Ik kan nog zoveel schrijven en vertellen over de foto’s die ik neem, maar deze spreken voor zich.

Bekijk het overzicht van de beelden die ik heb geschoten, ingedeeld per categorie.

Bruidsreportages
Die bijzondere dag waar je elkaar trouw en steun beloofd wordt vastgelegd in een hedendaagse stijl die echt laat zien hoe jullie je voelen. Een dierbare herinnering voor altijd.

Zwanger & baby
Dat je moeder en vader mag worden van een prachtig kind is een cadeau, maar het zwanger duurt maar 9 maanden. Dat wil je toch graag koesteren als mooi moment? Ik leg dit voor jullie vast. En als de kleine eenmaal geboren is, dan maak ik de mooiste babyfoto’s.

Kinderen
De deugnieten, de schattigste meiden, de stoere broers en de lieve zussen, ze worden zo snel groot. Geniet voor altijd van de fotoreportage met de kinderen.

Portretten & families
Een mooie foto van jezelf, partner, ouders, broers, zussen en kinderen? Ik maak er een mooi portret van. Ongedwongen, echt en puur. En voor iedereen even leuk om te doen.

Bedrijven
Je wilt een professionele indruk maken, dan zegt die ene foto meer dan jouw pitch. Ik weet de kwaliteiten en de onderscheidende factoren van jouw bedrijf vast te leggen.

Food
Een heerlijk gerecht is vaak ook een kunstwerk. Naast proeven is zien een belangrijk element voor de beleving. Ik maak de beste foto’s van de mooiste en heerlijkste gerechten voor restaurants.

Evenementen
Bijzondere momenten tijdens leuke evenementen leg ik vast, zonder dat iemand het merkt. Dit maakt de beleving puur en echt. Heerlijk nagenieten dus.

Overig werk
Voor Stichting Still word ik (soms midden in de nacht) opgeroepen om voor de ouders een blijvende herinnering aan hun overleden kind op een respectvolle wijze vast te leggen. Een heftige opdracht, maar ook zo waardevol, ook voor mij.