Welkom bij Mooi & Mooi fotografie!

Ik, Kristel Beelen van Mooi & Mooi fotografie, maak mooie en pure foto’s. Van jullie bruiloft, jouw zwangerschap, de baby en van de kinderen, de familie, maar ook van bedrijven, food en evenementen.

Maar er is wel 1 regel die ik volg: het moet puur zijn, De foto’s die gemaakt worden door mij zijn spontaan en echt. Het is belangrijk dat jullie op je gemak zijn tijdens de fotoshoot en vooral ook plezier hebben. Dit zie je dan uiteraard terug in het resultaat.

Dus wil je mooie foto’s van een bijzonder moment zoals het ook echt was? Of ben je op zoek naar sfeervolle foto’s voor op jouw website? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Mijn fotostudio is gevestigd in het prachtige Kasteel Tongelaar in Mill. Midden in de natuur, in de noordoost-hoek van provincie Brabant, is het daar on-Nederlands stil. De unieke locatie is heel sfeervol en het kasteel zelf, maar zeker ook de omgeving, biedt de geschikte omgeving om jullie vast te leggen.

Bekijk eens de selectie van de foto’s die ik de afgelopen jaren heb gemaakt! En past deze stijl bij jou? Neem dan vandaag nog contact met mij op om de mogelijkheden door te nemen.

Tot ziens,
Kristel Beelen-Hendriks
Mooi & Mooi Fotografie